Kategorie

Sledujte nás na Facebooku

LEGO NINJAGO Kaiova robomotorka EVO 71783 STAVEBNICE Zobrazit větší

LEGO NINJAGO Kaiova robomotorka EVO 71783 STAVEBNICE

DS53687061

Nový produkt

Tento produkt již není na skladě

Datum dostupnosti: 29-11-2024

1 198 Kč s DPH

990 Kč bez DPH

LEGO 71783 - Kaiova robomotorka EVO z produktové řady LEGO NINJAGO - Dětské plastové kostky v krabici.

Malí stavitelé od 7 let a fanoušci parádních strojů si budou s akční stavebnicí Kaiova robomotorka EVO přehrávat své vlastní souboje dobra proti zlu. K dispozici budou mít pohyblivého robota a parádní motorku, kterou lze vylepšit na ještě výkonnější stroj s pomocí zlatých bočních panelů a obrovské zlaté čepele.

Tato stavebnice obsahuje 4 minifigurky: Kaie a Nyu s meči, Kostlivého krále s mečem a Kostlivého lovce, který má krumpáč a meč. Pokud děti v této zkoušce uspějí a zvítězí, získají sběratelskou Vlajku soustředění, kterou si mohou vyvěsit na nindžovské motorce.

Nechte se s dětmi vést aplikací LEGO Builder a užijte si snadné a intuitivní stavitelské dobrodružství. Přibližujte a otáčejte modely ve 3D, ukládejte své stavebnice a sledujte svůj postup.

Stavebnice Lego je ideální hračkou, která rozvíjí tvořivé a kombinační schopnosti dítěte. I když je více podobných stavebnic i se stejnými rozměry kostek, rozdíl je ve kvalitě materiálů, která je nesrovnatelná. Ta zaručuje pevnost, stálobarevnost, přesnost rozměrů - snadné sestavení a rozebrání. Tato hračka vydrží beze změny celé generace.

Rozměry balení (š v h): 26 x 22 x 7,5cm
Materiál: plast (pvc)
Počet dílků v balení: 312

Cena je uvedena za 1 balení hračky
Hračka je vhodná pro děti od 7 let

Write a review

LEGO NINJAGO Kaiova robomotorka EVO 71783 STAVEBNICE

LEGO NINJAGO Kaiova robomotorka EVO 71783 STAVEBNICE

4 dalších produktů ve stejné kategorii: