Kategorie

Sledujte nás na Facebooku

LEGO STAR WARS Pirátská stíhačka 75346 STAVEBNICE Zobrazit větší

LEGO STAR WARS Pirátská stíhačka 75346 STAVEBNICE

DS89340204

Nový produkt

Tento produkt již není na skladě

Datum dostupnosti: 29-11-2024

934 Kč s DPH

772 Kč bez DPH

LEGO 75346 - Pirátská stíhačka z produktové řady LEGO STAR WARS - Dětské plastové kostky v krabici.

Děti si užijí spoustu zábavy s kostkovým modelem Pirátské stíhačky, která se poprvé objevila ve 3. řadě seriálu Star Wars: The Mandalorian. Součástí sestavitelné stíhačky je otevíratelný kokpit pro minifigurku, 2 vystřelovače a nákladní prostor na tepelný detonátor. Nechybí ani 2 nové minifigurky, které vyjdou v květnu 2023 a dodávají stavebnici akční prvky – pilot stíhačky s blasterovou pistolí a Vane s mečem. Jedinečný dárek pro fanoušky seriálu Star Wars: The Mandalorian od 8 let.

Děti se mohou těšit na nenáročné a intuitivní stavitelské dobrodružství s aplikací LEGO Builder. V ní si lze přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup stavění.

Již od roku 1999 vytváří LEGO Group repliky kultovních kosmických lodí, vozidel, míst a postav z galaxie Star Wars a nabízí rozsáhlou řadu úžasných stavebnicových sad pro fanoušky všech věkových kategorií.

Stavebnice Lego je ideální hračkou, která rozvíjí tvořivé a kombinační schopnosti dítěte. I když je více podobných stavebnic i se stejnými rozměry kostek, rozdíl je ve kvalitě materiálů, která je nesrovnatelná. Ta zaručuje pevnost, stálobarevnost, přesnost rozměrů - snadné sestavení a rozebrání. Tato hračka vydrží beze změny celé generace.

Rozměry balení (š v h): 26 x 19 x 4,5cm
Materiál: plast (pvc)
Počet dílků v balení: 285

Cena je uvedena za 1 balení stavebnice
Hračka je vhodná pro děti od 8 let

Write a review

LEGO STAR WARS Pirátská stíhačka 75346 STAVEBNICE

LEGO STAR WARS Pirátská stíhačka 75346 STAVEBNICE

7 dalších produktů ve stejné kategorii: