Kategorie

Sledujte nás na Facebooku

LEGO STAR WARS Bitevní balíček klonovaného vojáka Ahsoky 75359 STAVEBNICE Zobrazit větší

LEGO STAR WARS Bitevní balíček klonovaného vojáka Ahsoky 75359 STAVEBNICE

DS14289268

Nový produkt

Skladem

549 Kč s DPH

454 Kč bez DPH

LEGO 75359 - Bitevní balíček klonovaného vojáka Ahsoky z 332. legie z produktové řady LEGO STAR WARS - Dětské plastové kostky v krabici.

Bitevní balíček klonovaného vojáka Ahsoky z 332. legie umožňuje dětem přehrávat scény z filmu Star Wars: Klonové války nebo vymýšlet vlastní napínavé mise. Součástí jsou 4 minifigurky LEGO Star Wars – nová figurka LEGO Klonovaného kapitána Vaughna se speciální helmou, která bude uvedená do prodeje v srpnu 2023, a 3 klonovaní vojáci z 332. legie. A navíc doplňky pro nápadité hraní: blasterová puška, 3 blastery a 2 jetpacky. Tato sestavitelná stavebnice je skvělý dárek pro fanoušky seriálu Star Wars: Klonové války od 6 let a obsahuje také spídr podpory klonové pěchoty se 2 vystřelovači a sedadly pro 2 minifigurky LEGO, a navíc vystřelovací laserový kanón.

V aplikaci LEGO Builder najdete digitální návod a nástroje pro přibližování a otáčení modelů, aby při stavění zažívaly ještě lepší kreativní zážitek.

Již od roku 1999 vytváří LEGO Group repliky kosmických lodí, vozidel, míst a postav z galaxie Star Wars a nabízí širokou řadu inspirativních stavebnic, které nadchnou fanoušky všech věkových kategorií.

Stavebnice Lego je ideální hračkou, která rozvíjí tvořivé a kombinační schopnosti dítěte. I když je více podobných stavebnic i se stejnými rozměry kostek, rozdíl je ve kvalitě materiálů, která je nesrovnatelná. Ta zaručuje pevnost, stálobarevnost, přesnost rozměrů - snadné sestavení a rozebrání. Tato hračka vydrží beze změny celé generace.

Rozměry balení (š v h): 19 x 14 x 4,5cm
Materiál: plast (pvc)
Počet dílků v balení: 108

Cena je uvedena za 1 balení hračky
Hračka je vhodná pro děti od 6 let

Write a review

LEGO STAR WARS Bitevní balíček klonovaného vojáka Ahsoky 75359 STAVEBNICE

LEGO STAR WARS Bitevní balíček klonovaného vojáka Ahsoky 75359 STAVEBNICE

7 dalších produktů ve stejné kategorii: